Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Welkom!

 

Welkom op de website van studentencafé Cambridgebar op de Uithof! Hier vind je alle informatie over de laatste activiteiten, de prijslijst, foto's van de te gekke feesten, informatie over het bestuur en de commissies, en nog veel meer! Kijk lekker rond en kom natuurlijk een keer langs bij de Cambridgebar, de gezelligste bar op de Uithof!

 

De Cambridgebar zoekt nieuw bestuur!

 

De Cambridgebar zoekt een nieuw bestuur! De Cambridgebar wordt geleid door een 5 of 6-koppig bestuur dat elk jaar begin september wordt gekozen door de bewoners van de Cambridgelaan. We zijn alweer hard op zoek naar enthousiaste mensen die samen het Cambridgebarbestuur 2016-2017 willen gaan vormen.

Mocht je jezelf afvragen of een bestuursfunctie wat voor jou is; stap dan op een van de huidige bestuursleden af of stuur een mailtje naar b**Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.** .
Ook kun je dinsdag 10 mei aanstaande langskomen op de bestuursinformatieavond. Deze begint om 19.00 uur (inloop om 18:30), waarbij het huidige bestuur uitlegt wat hun functie inhoud en heb je de kans om allerlei vragen te stellen. Hopelijk tot dan! :) 


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**