Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
  Geen jarigen
Binnenkort:

Bar voor besloten bijeenkomst?

Naast het bijwonen van onze eigen evenementen heb je ook de mogelijkheid om de bar buiten openingstijden voor privé gelegenheden te gebruiken (onder bepaalde voorwaarden)! Ben je bijvoorbeeld afgestudeerd en wil je daar een mooie borrel voor organiseren? Heb je als (studie)vereniging een plek nodig voor bijvoorbeeld een lezing of andere verenigingsactiviteit? De Cambridgebar stelt de barruimte buiten openingstijden voor dit soort gelegenheden ter beschikking, met een maximum capaciteit van 130 personen. Wil je de bar gebruiken voor zo’n gelegenheid? Of heb je een vraag hierover? Neem dan contact op met onze secretaris, Anne Kersten (**Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.** ).

Je kan ook een kijkje nemen op Google Maps voor een eerste indruk: https://goo.gl/maps/yN6pzHt7bdn 

 

Lees hieronder alvast de belangrijkste informatie:

Kosten

Aan het gebruik van de bar zijn een aantal kosten verbonden:

 • Er geldt een onkostenvergoeding van € 50,- bij het bruiklenen van de Cambridgebar op doordeweekse dagen buiten openingstijd. Wanneer het gebruik van de Cambridgebar in het weekend valt (zaterdag of zondag) dan geldt een onkostenvergoeding van €100,-.
 • Bij gebruik buiten openingstijden werken de tappers betaald. Voor evenementen waar minder dan 60 gasten komen zijn twee tappers voldoende, bij grotere groepen dienen er drie tappers te staan. Tappers krijgen een onkostenvergoeding van € 7,- per persoon per uur.
 • Wanneer er minder dan een week van tevoren wordt geannuleerd, wordt de volledige borg ingehouden. Zie voor meer informatie het kopje "Borg en facturatie".Consumpties

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het betalen van consumpties. De prijzen die gehanteerd worden zijn altijd de actuele barprijzen.

 • Contant/PIN: Hierbij betalen de bruiklener en zijn gasten hun consumpties direct contant of met PIN aan de bar.
 • Gedeelte vrij: Hierbij betaalt de bruiklener alleen bepaalde consumpties voor zijn gasten. Zo kan hij/zij ervoor kiezen om bijvoorbeeld enkel bier, wijn en fris te betalen en de gasten eventuele andere dranken zelf te laten betalen.
 • Vrij: Hierbij betaalt de bruiklener alle consumpties voor zijn gasten.
 • Vrij tot X bedrag: Bij deze variant betaalt de bruiklener alle consumpties tot aan een vooraf bepaald bedrag. Zo kan de bruiklener gemakkelijk grip houden op de kosten. Let op: Deze rekening dient direct aan het einde van de avond te worden betaald, contant of via PIN.
 • Consumptiemunten: Wanneer je als bruiklener een X aantal gratis consumpties aan je gasten wilt geven, dan kun je gebruik maken van onze muntjes. Er geldt een borg van €0,10 per munt die de bruiklener afneemt. De volledige borg voor de munten dient een week van tevoren te zijn overgemaakt.


Borg en facturatie

 • Borg: Bij elke verhuur dient minimaal één week van te voren een borg van € 50,- excl. de borg voor eventuele munten te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL97RABO0364103426 t.n.v. Stichting Cambridgebar. Na afloop van het evenement wordt deze borg verrekend met de uiteindelijke factuur.
 • Facturatie: De factuur ontvang je altijd achteraf. Dit kan zowel per post als per e-mail. Bij vragen over de factuur kun je contact opnemen met onze **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.** .


Sponsoring

Verwacht je meerdere keren per jaar in de Cambridgebar terecht te willen voor wat dan ook? Of denk je met je vereniging iets extra’s aan ons te bieden te hebben op het punt van bijvoorbeeld promotie? Dan kunnen we uiteraard met elkaar in gesprek! Neem in dit geval contact op met ons bestuurslid die over externe relaties gaat, namelijk onze secretaris Anne Kersten, dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Je kunt je mailtje sturen naar: **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.**

 

Algemene Voorwaarden

In de Algemene Voorwaarden vind je meer informatie over de bruikleen van de bar. Zo is hier onder meer informatie te vinden over catering en drank, maar ook over zaken als brandveiligheid en aansprakelijkheid. De algemene voorwaarden zijn hier te downloaden.


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**