Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Commissies

Feestcommissie

De FeCo is de commissie achter de vele leuke feesten die gegeven worden in de Cambridgebar. Regelmatig organiseren zij een spetterend themafeest, natuurlijk met speciale mixdrankjes tegen lage prijzen en leuke acties. Deze feesten zijn altijd een hit, dus hou de website, Facebook en je brievenbus in de gaten voor informatie over de eerstvolgende!

Heb jij een leuk idee voor een feestje of wil je wel een keer meehelpen met de organisatie als lid van de FeCo? Stuur dan een mailtje naar **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.** .

  --------

Activiteitencommissie

De AcCo is de commissie die zorgt voor een regelmaat aan gezellige activiteiten in de Cambridgebar. Alles wat geen feest is, maar wel bere-gezellig wordt door hun aangepakt. Zo organiseren zij de jaarlijkse pubquiz en speciale activiteiten waardoor jij je buren/huisgenoten beter kan leren kennen. Er worden steeds met veel enthousiasme nieuwe ideeën ten tafel gebracht, dus hou de agenda maar in de gaten!

Heb jij een leuk idee voor een activiteit of wil je wel een keer meehelpen met de organisatie als lid van de AcCo? Stuur dan een mailtje naar Secretaris@cambridgebar.nl.

  --------

Vrijwilligers Commissie

De vrijwilligers commissie zorgt voor contact tussen alle vrijwilligers van de bar, zo worden bijvoorbeeld etentjes en dergelijken georganiseerd door deze commissie. 

Ben jij vrijwilliger bij de Cambridgebar en lijkt het je leuk om hier aan mee te helpen, spreek dan een bestuurslid aan of stuur een mail naar **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.**

  --------

Promotie Commissie

De promotie commissie is een unieke commissie omdat zij geen activiteiten of dergelijken organiseren. De ProCo onderneemt telkens een nieuw project waarmee zij de bar promoten. 

Ben jij een beest op sociale media en lijkt het jou leuk om samen met ons een project te ondernemen? stuur een mail met je ideeën naar **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.**

 


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**