Facebook
Vanavond achter de bar
Bestuursmenu
Jarigen
Vandaag:
    Geen jarigen
Binnenkort:

Jouw mogelijkheden als vrijwilliger

De Cambridgebar kent drie verschillende soorten vrijwilligers: tappers, commissieleden en bestuursleden. Ook jij kunt hier deel vanuit maken! 

 

Tapper

 

Als tapper draai je eens (mag ook meer) in de twee weken een tapdienst in de Cambridgebar. Op dit moment bestaat ons tapteam uit ongeveer 40 vrijwilligers. Als tapper verzorg je de drankjes, de muziek en natuurlijk de gezelligheid voor je gasten. Daarnaast zijn er voor de vrijwilligers leuke personeelsuitjes en kortingen. Als tapper leer je razendsnel andere bewoners op de Uithof kennen.

Lijkt het je leuk om het tapteam te komen versterken? Stuur dan meteen een mailtje naar **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.**  of meld je online aan via het aanmeldformulier in het menu links van deze tekst! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Commissies

 

Lijkt het je leuk om samen met anderen in teamverband feesten en/of activiteiten te organiseren? Binnen de Cambridgebar hebben we verschillende commissies! Zij organiseren ongeveer elke 6 weken een spetterend feest of een toffe activiteit. Als Uithofbewoner ontvang je regelmatig flyers van deze activiteiten in je brievenbus!

Lid worden? Kijk hier voor meer informatie en de contactgegevens van alle commissies. Het kost nauwelijks tijd en je krijgt er heel veel voor terug, dus neem vrijblijvend contact op!

 

Bestuurslid

 

Wij zoeken JOU voor het bestuur van volgend jaar!

Het bestuur van de Cambridgebar is gezeteld in een stichting. Het is een parttime-bestuur dat elk jaar in september opnieuw voorgedragen en gekozen wordt. Als bestuurslid krijg je een bepaalde hoofdfunctie (Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Barcommissaris, Inkoper of Facilitair Beheerder) die je in principe voor één jaar uitvoert. Wil je na dat jaar nog door? Dan kun je gewoon opnieuw solliciteren. Als bestuurslid bij de Cambridgebar leer je in groepsverband een zelfstandig horecabedrijf runnen. Je leert veel en het staat bovendien ook erg goed op je CV. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel gezellig jaar. Een supergave ervaring dus! 

Ook komende september hebben we weer nieuwe bestuursleden nodig. Dit is prima te combineren met je studie. Dus lijkt het je leuk om bestuurslid te worden van de Cambridgebar? Of heb je vragen over of voor het bestuur? Neem dan contact met ons op: mail naar **Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.** .


**Joomla! Foutopsporingsconsole**

**Sessie**

**Profielinformatie**

**Geheugengebruik**

**Database queries**

**Ontleedfouten in taalbestanden**

**Geladen taalbestanden**

**Niet vertaalde strings**